Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Reboeng Masak Lemak recept
Reboeng Masak Lemak recept

Reboeng Masak Lemak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit ui en sjalot in wat olie, voeg de fijngewreven ingrediŽnten erbij en fruit nog even door. Doe er dan de pepers, garnalen, sereh en djeroekpoeroetblad bij en breng alles aan de kook. Breng op smaak met wat zout en doe de bamboescheuten en de gepelde eieren erbij. Bak op laag vuur totdat de olie komt bovendrijven, verwijder het djeroekpoeroetblad en serveer bij witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit reboeng masak lemak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven