Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam masak lemak kuning (gestoofde kipkerrie met aardappels) recept
Ajam masak lemak kuning (gestoofde kipkerrie met aardappels) recept

Ajam masak lemak kuning (gestoofde kipkerrie met aardappels)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snij deze in gelijke stukken.
Kneus de serehstengels met de achterzijde van een mes.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe in een vijzel fijn tot een mooie kruidenpasta.
Voeg de kip samen met de gemengde ingrediŽnten voor de boemboe en citroengras in een pot.
Voeg water toe zodat de kip wordt ondergedompeld in water.
Koken op een midden hoog vuur tot de kip bijna gaar is.
Voeg aardappelen toe.
Als het geheel te droog wordt, voeg dan wat water toe om aanbranden te voorkomen.
Voeg vervolgens kokosolie en zout toe.
Schep het geheel goed door tot een homogene massa.
Verwarm het geheel tot de saus kookt en kip en aardappelen perfect zijn gebakken.
Schakel de warmtebron uit en serveer het geheel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam masak lemak kuning (gestoofde kipkerrie met aardappels) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven