Allergie informatie: Groente-stoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram pompoen
- 3 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 courgette
- 1 gele paprika
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- 400 gram kikkererwten
- 1 blik tomatenblokjes van 400 gram
- 1 stokje kaneel
- 3 theelepels komijn
- 250 milliliter kruidenbouillon van 1 tablet
- 15 gram koriander
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Groente-stoofpot
- Allergieen informatie