Allergie informatie: Bosnische gevulde paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 15 kleine rode paprika's
- 500 gram rundergehakt
- 300 gram gekookte koude (pandan)rijst
- 4 eetlepels rode paprikapoeder
- 2 mespuntjes piri-piri
- 8 tenen knoflook
- 1 zoete ui
- 1 ei
- 0,5 liter water
- 3 deciliter olie
- 140 gram tomatenpuree
- 2 grote vleestomaten
- 1 takje salie
- 1 takje rozemarijn
- 2 takjes tijm
- 1 bekertje crème fraiche
- grof bruin stokbrood.
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Bosnische gevulde paprika
- Allergieen informatie