Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bosnische gevulde paprika

  • 15 kleine rode paprika's
  • 500 gram rundergehakt
  • 300 gram gekookte koude (pandan)rijst
  • 4 eetlepels rode paprikapoeder
  • 2 mespuntjes piri-piri
  • 8 tenen knoflook
  • 1 zoete ui
  • 1 ei
  • 0,5 liter water
  • 3 deciliter olie
  • 140 gram tomatenpuree
  • 2 grote vleestomaten
  • 1 takje salie
  • 1 takje rozemarijn
  • 2 takjes tijm
  • 1 bekertje crème fraiche
  • grof bruin stokbrood.


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven