Allergie informatie: Kip met kaas en mosterd-roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten
- zout
- peper
- 40 gram boter
- 2 sjalotjes
- 2 deciliter droge witte wijn
- 4 deciliter kippenbouillon
- 2 a 3 theelepels mosterd
- 3 a 4 eetlepels creme fraiche
- 120 gram geraspte (leerdammer) kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met kaas en mosterd-roomsaus
- Allergieen informatie