Allergie informatie: Kentang Goreng Tolol
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gekookte aardappelen, in stukjes
- 2 stuks ui, in ringen
- 100 gram half-om-half gehakt
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 0,5 theelepel trassi
- 2 stuks lombok, in ringetjes
- zout naar behoeven
- peper naar behoeven
Meer Recepten
- Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal kentang (aardappelsambal)
Met aardappels, bosuitjes en rawits uit Indonesie
10 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Kentang goreng tolol
- Allergieen informatie