Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal kentang (aardappelsambal) recept
Sambal kentang (aardappelsambal) recept

Sambal kentang (aardappelsambal)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bosuitjes schoon en snij deze in hele dunne ringetjes.
Maak de rawits schoon en snij deze in stukjes.
Hak de korianderblaadjes zeer fijn.
Kook de aardappelen in de schil, schil ze daarna en prak deze fijn.
Wrijf alle ingrediŽnten behalve de koriander fijn in een vijzel tot een mooie kruidenpasta.
Doe de mix in een schaaltje en strooi de koriander boven op de mix.
Laat het geheel voor 1 nachtje afkoelen in de koelkast.
De sambal kun je voor 3 ŗ 4 dagen bewaren in een afgesloten pot op een koele plaats.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal kentang (aardappelsambal) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven