Allergie informatie: Indonesische pasteitjes
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de vulling:
- 350 gram rundergehakt
- 500 gram worteltjes
- 2 uien, fijngehakt
- 2 teentjes knoflook
- half bosjes selderij
- 50 gram so-oen
- 2 hard gekookte eieren
- 1 runderbouillonblokje
- olie
- zout
- peper
- ingrediënten voor het deeg:
- 1 ei
- 350 gram bloem
- scheut lauw water
- 2 eetlepels olie
- zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Indonesische sausijsjes
Met half-om-half gehakt, peper en kruidnagelpoeder uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - 34533 - Pikante pasteitjes
Met gehakt, ui en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Warm - harwoon - Klepon (Indonesische suikerbolletjes)
Met ketanmeel, witte basterdsuiker en kokosmelk uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hapjes
- Indonesische pasteitjes
- Allergieen informatie