Allergie informatie: Gefrituurde stokviskoekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram stokvis
- frituurolie
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- 0,25 theelepel pimentpoeder
- 2 eetlepels melk
- 125 gram bloem
- 0,5 theelepel zout
- 1 eidooier
- 2 eiwitten
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Carang Mas (Gefrituurde zoete aardappelen met palmsuiker)
Met zoete aardappels, palmsuiker en olie uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Groene gefrituurde chilipepers
Met groene chilipepers, zeezout en olie uit Spanje
4 porties - 10 minuten
Tapas - amuse - Ajam kalasan (gefrituurde kip in kokossap)
Met kip, kokoswater en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gefrituurde pastinaken
Met pastinaak, frituurolie en zout uit Griekenland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - tobkok
- Home
- Recept
- Hapjes
- Gefrituurde stokviskoekjes
- Allergieen informatie