Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde stokviskoekjes recept
Gefrituurde stokviskoekjes recept

Gefrituurde stokviskoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de stokvis 12 uur in koud water ontzouten (ververs het water regelmatig) en houd de stokvis daarna in het weekwater 2 minuten tegen de kook aan.
Laat de vis uitlekken.
Verhit de frituurolie tot 180 graden.
Pureer de stokvis, knoflook, peterselie, piment en melk.
Roer van de bloem, zout, eidooier en 1-1 deciliter water een dik beslag.
Klop de eiwitten stijf en schep ze samen met het stokvismengsel voorzichtig door het bloembeslag.
Laat met behulp van een eetlepel in gedeelten bollen beslag in de frituurolie glijden en frituur die goudbruin.
Laat ze op keukenpapier uitlekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gefrituurde stokviskoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven