Allergie informatie: Asperge-olijvenquiche
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 eieren
- 6 deciliter room
- 1 theelepel zout
- mespuntje geraspte nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper
- 2 eetlepels bloem
- 2 blikjes (330 gram elk) asperges, uitgelekt
- 175 gram groene olijven
- 2 uien, fijngehakt en gefruit in wat boter
- bladerdeeg
- 85 gram cheddar, geraspt
- 2 eetlepels parmezaanse kaas
- 55 gram boter, in blokjes
Meer Recepten
- Borrelhapje ham asperges
Met ham en asperge uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - harwoon - Basisrecept van asperges
Met witte asperges, groene asperges en water uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - tobkok - Asperge-biersoep
Met asperges, witbier en aspergesaus uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Soepen - toineke - Asperge met walnootdressing
Met walnootolie, asperges en doperwten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jacob - Asperge-tomatensalade
Met groene asperges, groene olijven en tomaatjes uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Salades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hapjes
- Asperge-olijvenquiche
- Allergieen informatie