Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge-olijvenquiche recept
Asperge-olijvenquiche recept

Asperge-olijvenquiche


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Klop de eieren met de room in een grote kom. Voeg het zout, de nootmuskaat en de peper toe. Meng wat van het mengsel door de bloem tot een papje en roer het vervolgens goed door. Bedek 2 ovenschaaltjes van 25 cm doorsnee met bladerdeeg. Doe de asperges, olijven en uien erin en schenk het roommengsel er over. Bestrooi de quiches met de cheddar en parmezaanse kaas. Verdeel de klontjes boter over de quiches en bak ze 25 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden C. Verlaag de oventemperatuur naar 180 graden C. en bak de quiches in ca. 15 minuten goudbruin. Serveer warm of koud.

Serveersuggesties

Gebruik i.p.v. prei, ui. Vervang de asperges door gekookte sperziebonen of champignons.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperge-olijvenquiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven