Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge met walnootdressing recept
Asperge met walnootdressing recept

Asperge met walnootdressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer van 4 eetlepels olie, de azijn, honing en fijn gehakte knoflook en dragon een dressing. Breng op smaak met zout en peper Snij een stuk van de onderkant af van de asperges en kook ze 6 minuten. Kook de doperwten apart en beetgaar. Snij de asperges in de lengte doormidden en bak ze dan in de achtergehouden olijfolie. Leg de groente op een schaal en druppel er de dressing over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperge met walnootdressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven