Allergie informatie: Zweedse kaneelbroodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram bloem
- 40 gram gist
- 25 gram suiker
- 0,5 theelepel zout
- 60 gram lauw water
- 1 stuks ei
- 185 gram lauwe melk
- 60 gram boter
- vulling:
- 250 gram db basterd
- 2 elp kaneel
- 60 gram boter
- 125 gram rozijnen
- glazuur
- 250 gram poedersuiker
- 1 zk vanillesuiker
- water
Meer Recepten
- Zweedse roerbakgroente
Met rode paparika, courgette en sugar snaps uit Zweden
4 porties - 40 minuten
Groentegerechten - Twisty - Zweedse salade met bieten,haring en appel
Met gekookte bietjes, zure haring en gekookte aardappelen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk - Gehaktballetjes met sate saus
Met gehakt, satesaus en bruin stokbrood uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - jacob - Zweedse Greeny
Met spinazie, aardappels en gehakt uit Zweden
4 porties - 30 minuten
Roerbakgerechten - beamantel - Flygande Jacob (Zweedse kip)
Met kipfilet, bananen, spek uit Zweden
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Zweedse kaneelbroodjes
- Allergieen informatie