Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gehaktballetjes met sate saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm 1 eetlepel olie in een ruime koekenpan en bak de balletjes in 12.5 minuten gaar en rondom bruin. Verwarm 1 eetlepel olie in een pannetje met een dikke bodem en bak op een laag vuurtje de ui en de knoflook 2 minuten. Voeg de pindakaas en de kokosmelk toe en roer dit tot een gladde saus. Breng de saus aan de kook en laat het iets indikken. Pas op voor het verbranden. Meng de ketjap en de sambal er door. Was de komkommers en schil ze niet. Schaaf de komkommer met de rest van de olie en breng het op smaak met peper en zout. Rijg de gehaktballetjes aan een sateprikker en serveer de spiesjes met satesaus de komkommer en het stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes met sate saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven