Allergie informatie: Sambal Goreng Oedang Dengan Asam dan Kelapa (pittig gekruide garnalen met tamarinde en kokos )
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram garnalen
- 4 sjalotten
- 4 djeroek poeroet blaadjes
- 3 lomboks
- 2 eetlepel boter
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel asem
- 1 schijfje laos
- 1 salam blaadjes
- 1 blok santen
- 1 stengel sereh
- 0,25 theelepel trassi
- 0,25 theelepel suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk