Allergie informatie: Sambal Budak (pittige sambal met kermirienootjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- olie
- 40 lomboks
- 30 kemirienoten
- 0,5 theelepel sereh
- 3 salamblaadjes
- 4 jeruk-purutblaadjes
- 100 milliliter dikke kokosmelk (santen asli)
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal budak (pittige sambal met kermirienootjes)
- Allergieen informatie