Allergie informatie: Orak arik (geroerbakte groenten en eieren op Indonesische wijze)
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram wortel in zeer fijne reepjes gesneden (luciferstokjes)
- 75 gram spitskool, fijn gesneden zonder hoofdnerf
- 2 geklutste eieren
- 5 eetlepels zonnebloemolie om in te fruiten
- De kruiden die worden fijngestampt/fijngemalen:
- 4 kleine sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 halve theelepel versgemalen peper
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Biefstuk met ingepakte groenten
Met biefstukjes, sjalotjes en knoflook uit Nederland
4 porties - 35 minuten
BBQ - lucyvader - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie