Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Orak arik (geroerbakte groenten en eieren op Indonesische wijze) recept
Orak arik (geroerbakte groenten en eieren op Indonesische wijze) recept

Orak arik (geroerbakte groenten en eieren op Indonesische wijze)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Fruit al roerende de fijngemaakte kruiden in de hete olie en doe vervolgens de fijngesneden groenten erbij. Het geheel goed omscheppen en daarna het deksel op de pan doen, zo dat het overtollig groentenvocht kan verdampen. Af en toe het geheel omscheppen; als het groentenvocht geheel verdampt is, gaan de geklutste eieren erbij onder voortdurend roeren. Het gerecht is klaar als de eieren goed verkruimeld en gaar zijn. Hierna proeven op smaak en eventueel met wat zout/peper verder op smaak brengen. *Wat versgemalen nootmuskaat geeft het gerecht extra smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit orak arik (geroerbakte groenten en eieren op indonesische wijze) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Orak arik (geroerbakte groenten en eieren op Indonesische wijze) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb dit recept van een echte Javaanse geleerd en die noemde dit gerecht ORAK AREK, verder hoop dat iedereen een peperdure wokbrander in huis heeft, anders kun je niet roerbakken, hetgeen heel iets ... Lees reactie
    IJsbrand Vreugdenhil gaf dit recept op 23 april 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven