Allergie informatie: Gevulde spitskoolrolletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter kruidenbouillon van een tablet
- 8 grote spitskoolbladeren of meer
- 200 gram wortel in dunne reepjes
- 200 gram haricot verts
- 30 gram boter of margarine
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 1 deciliter slagroom
- 125 gram kruidenroomkaas
- 2 eierdooiers
- zout en peper
- 4 eetlepels fijngesneden peterselie
- 4 eetlepels fijngesneden bieslook.
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Gevulde Kabeljauwmoten op de BBQ
Met kabeljauw, ontbijtspek en tomaten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Gevulde courgette met gehakt en knoflook
Met gehakt, oregano en ui uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - margret
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde spitskoolrolletjes
- Allergieen informatie