Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde spitskoolrolletjes recept
Gevulde spitskoolrolletjes recept

Gevulde spitskoolrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een overschaalmet boter in. In kruidenbouillon de koolbladeren, wortel en sperziebonen ca. 5 minuten koken. Uit de pan scheppen en onder koud water afspoelen. Bouillon warm houden. Saus: In 15 gram boter een uitje bakken, room erdoor roeren en op laag vuur roomkaas laten smelten. Op smaak brengen met zout en peper. Saus iets laten afkoelen en eierdooiers erdoor kloppen. Wortels etc. in koolbladeren rollen en in schaal leggen. Saus erover lepelen. Rolletjes dicht tegen elkaar in ovenschaal leggen. Oven op 200 graden C. voorverwarmen. Bouillon over de rolletjes schenken en schaal afdekken met ingevet aluminiumfolie. Ca. 25 min. laten garen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde spitskoolrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven