Allergie informatie: Tandoori kruiden
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 theelepel zwarte peper
- 2 eetlepel djinten
- 2 eetlepel ketoembar
- 0,5 eetlepel djahe
- 4 stuks kruidnagels
- 2 eetlepel paprikapoeder
- 1 theelepel chiliflakes
- 1 theelepel kaneel
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Lemper
Met ketan rijst, kip en indische kruiden uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Hapjes - nickey - Geconfijte zalm
Met zalm, peper en provencaalse kruiden uit Italie
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Balkenbrij
Met varknsvlees, boekweitmeel en kruiden uit Nederland
4 porties - 4 uur
Streekgerechten - ellen
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tandoori kruiden
- Allergieen informatie