Allergie informatie: Marinade voor barbecuevlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 deciliter ketjap manis
- 2 eetlepel bruine basterdsuiker
- 2 eetlepel citroensap
- 1 deciliter olie naar keus
- 1 eetlepel sambal
- 1 geperste teentje knoflook
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Marinade voor barbecuevlees
- Allergieen informatie