Allergie informatie: Gestoofde venkel
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 venkelknollen
- 4 sjalotten
- scheutje pernot
- 30 gram boter
- 6 eetlepels bouillon (kan uit potje of glas)
- 1 eetlepel maizena
- 1 bekertje creme fraiche
- zout en peper naar smaak
Meer Recepten
- Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Kabeljauw met venkel
Met kabeljauw, venkelknol en munt uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gestoofde venkel
- Allergieen informatie