MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gestoofde venkel

Gestoofde venkel recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Venkelknollen schoonmaken en in reepjes snijden en het venkelloof fijn snijden. De sjalotten fruiten in de boter. Voeg de venkel toe en omscheppen. Schenk de pernot en bouillon in de pan. Smoor de venkel in ca. 10 minuten gaar in de gesloten pan. Roer de maizena door de creme fraiche en roer dit mengsel door de venkel. Breng op smaak met peper en zout. doe dan de groente op de borden en strooi het venkelloof erover heen. lekker bij pasta of aardappelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gestoofde venkel recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Is het niet handiger om met groentegewicht te werken i.p.v. stuks? Hoewel het gerecht heerlijk van smaak was kon ik doordat ik 3 kleine knollen had wel toe met de helft van de creme fraiche. Verder mijn complimenten. Heerlijk, de pernod heb ik vervangen door steranijs, iets minder nadrukkelijk aanwezig.

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /