Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde venkel recept
Gestoofde venkel recept

Gestoofde venkel


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Venkelknollen schoonmaken en in reepjes snijden en het venkelloof fijn snijden. De sjalotten fruiten in de boter. Voeg de venkel toe en omscheppen. Schenk de pernot en bouillon in de pan. Smoor de venkel in ca. 10 minuten gaar in de gesloten pan. Roer de maizena door de creme fraiche en roer dit mengsel door de venkel. Breng op smaak met peper en zout. doe dan de groente op de borden en strooi het venkelloof erover heen. lekker bij pasta of aardappelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gestoofde venkel recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Is het niet handiger om met groentegewicht te werken i.p.v. stuks? Hoewel het gerecht heerlijk van smaak was kon ik doordat ik 3 kleine knollen had wel toe met de helft van de creme fraiche. Verder mijn complimenten. Heerlijk, de pernod heb ik vervangen door steranijs, iets minder nadrukkelijk aanwezig.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven