Gestoofde venkel

Gestoofde venkel

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Venkelknollen schoonmaken en in reepjes snijden en het venkelloof fijn snijden. De sjalotten fruiten in de boter. Voeg de venkel toe en omscheppen. Schenk de pernot en bouillon in de pan. Smoor de venkel in ca. 10 minuten gaar in de gesloten pan. Roer de maizena door de creme fraiche en roer dit mengsel door de venkel. Breng op smaak met peper en zout. doe dan de groente op de borden en strooi het venkelloof erover heen. lekker bij pasta of aardappelen.
Bron: © Kookvriend

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gestoofde venkel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 8 / 10 in 1 reactie
  • Is het niet handiger om met groentegewicht te werken i.p.v. stuks? Hoewel het gerecht heerlijk van smaak was kon ik doordat ik 3 kleine knollen had wel toe met de helft van de creme fraiche. Verder mijn complimenten. Heerlijk, de pernod heb ik vervangen door steranijs, iets minder nadrukkelijk aanwezig.
    Jampie gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter