Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Varkenshaasje met komijn445m
-
Recept
Pittige wortels415m
-
Recept
Köfte4,81u20m
-
Recept
Gevulde wijnbladeren41u
-
Recept
Oldenzaalse boeskool435m
-
Recept
Pakistaanse curry met rijst41u5m
-
Recept
Gegrilde kalfskebabs met pijnboompitten en munt430m
-
Recept
Wortelsalade met komijn420m
-
Recept
Bara52u20m
-
Recept
Falafel42u
-
Recept
Lamsvleesspiesjes430m
-
Recept
Marokkaanse Lamskebab420m
-
Recept
Tuinbonensalade430m
-
Recept
Kofta440m
-
Recept
Wortelsoep met komijn440m
-
Recept
Romige pompoensoep met knoflook, komijn en aardappelen430m
-
Recept
Nepalees diner voor twee440m
-
Recept
Witlofstampot met appel en komijn430m
-
Recept
Aardappelsalade met komijn440m
-
Recept
Shoarmasaus410m
-
Recept
Somosa420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.