Allergie informatie: Geroosterde kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks verse kip van 1500 gram met vel
- 75 gram verse fijngewreven gemberwortel
- 3 teentjes fijngewreven knoflook
- 1 theelepel sereh
- 4 stuks gehalveerde gekneusde lenteuitjes
- 0,5 liter nuoc mam
- 2 eetlepels dunne ketjap
- 2 eetlepels honing
- 1 eetlepel vijfkruidenpoeder
- 1 theelepel djahe
- 1 schaaltje atjar
- nuoc cham gung
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Geroosterde kip
- Allergieen informatie