Allergie informatie: Lever pate (Leverpostej)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 250 milliliter slagroom
- 250 milliliter melk
- 450 gram varkenslever (in stukjes)
- 335 gram lardeervet (in stukjes)
- 1 ui (gesnipperd)
- 4 ansjovis filets
- 2 eieren
- 1/2 theelepel allspice
- 1/2 theelepel gemalen kruidnagel
- zout en peper naar smaak
- 335 gram spek (in plakjes)
Meer Recepten
- Zalm/tonijn hapjes
Met komkommer, zalm en tonijn uit Nederland
8 porties - 10 minuten
Hapjes - sabrina - Vegetarische paté
Met tofoe, kidneybonen en ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vegetarisch - Micha1 - Lever met Spek en Uien
Met kippenlever, gerookte spekreepjes en uien uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - warry - Arroz amb conill: rijst met konijn
Met konijn, rijst en artisjokken uit Spanje
4 porties - 1 uur
Wild - keukenwonder - Gulai Kancah (gestoofde rund en lever)
Met rundvlees, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Lever pate (leverpostej)
- Allergieen informatie