Allergie informatie: Asperges met ham en ei en een romige saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo witte asperges
- 1/8 liter slagroom
- 1 theelepel tomatenpuree
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels verse peterselie fijngeknipt
- 20 gram roomboter
- zout
- peper
- 150 gram beenham of achterham in reepjes gesneden
- 2 eieren
- Tip
- Als u de asperges gekocht heeft. Bewaar ze dan in een vochtige theedoek in de koelkast zodat ze niet uitdrogen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Asperges met ham en ei en een romige saus
- Allergieen informatie