Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Asperges met ham en ei en een romige saus

  • 1 kilo witte asperges
  • 1/8 liter slagroom
  • 1 theelepel tomatenpuree
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels verse peterselie fijngeknipt
  • 20 gram roomboter
  • zout
  • peper
  • 150 gram beenham of achterham in reepjes gesneden
  • 2 eieren
  • Tip
  • Als u de asperges gekocht heeft. Bewaar ze dan in een vochtige theedoek in de koelkast zodat ze niet uitdrogen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven