Ingrediënten

+ -
print

Voor de garnituur:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. De kip:
  2. Bestrooi de filets met peper en .
  3. Meng de , de vijf en de cacao en giet ze over de .
  4. Afdekken.
  5. Gedurende 30 minuten in de koelkast laten marineren.
  6. Haal de uit de marinade (marinade bewaren).
  7. Braad de op middelmatig vuur aan beide kanten gedurende 3 minuten aan.
  8. Smeer de vellen met een kwast in met de marinade, leg op elk vel een kipfilet en vouw de vellen dicht.
  9. Verwarm wat van de marinade in een koekenpan en braad daarin de pakjes kip aan beide kanten knapperig bruin.
  10. Begin met de kant waar de naad zit.
  11. De garnituur:
  12. Snijd het gedroogde fruit in kleine blokjes.
  13. Meng in een schaal de en de en breng de vinaigrette op smaak met peper en .
  14. Giet de vinaigrette over de sla en strooi er het gedroogde fruit overheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
38 kcal
1%228 kcal
Vetten
0 g.
1%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipfilets met een krokant korstje van chocolade en filodeeg
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • gevogelte
  • Kipfilets met een krokant korstje van chocolade en filodeeg