Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Dendeng blado, knapperig stukjes "pedis" vlees, met limoen en tomaat530m
-
Recept
Sajoer lodeh batawi430m
-
Recept
Sambal Goreng Boontjes 5425m
-
Recept
Sambal goreng ati ajam415m
-
Recept
Varkensvleeskerrie41u30m
-
Recept
Vissoep (Soto ikan)430m
-
Recept
Sambal Goreng Udang Peteh415m
-
Recept
Soto madura420m
-
Recept
Gevulde nasi41u
-
Recept
Ajam Goreng41u
-
Recept
Babi panggang 344u15m
-
Recept
Telor boemboe kari (stevig gekruide eieren)450m
-
Recept
Telor masak Bali (scherp gekruide eieren)430m
-
Recept
Telor masak ketjap (pittig gekruide eieren)440m
-
Recept
Ikan Lele Goreng (gebakken zeewolf in kruiden)450m
-
Recept
Soto Ikan (Vissoep)42u45m
-
Recept
Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees450m
-
Recept
Telor Kerrie (eieren in kerriesaus)445m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh430m
-
Recept
Oseng Oseng (van sperziebonen)450m
-
Recept
Sajoer Raapsteel420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.