Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Sambal goreng boontjes-Tahoe430m
-
Recept
Nasi Uduk Jakarta41u
-
Recept
Sambal Babi-Peteh430m
-
Recept
Sambal Goreng Kentang Udang430m
-
Recept
Sajoer Witlof430m
-
Recept
Sajoer Spruitjes430m
-
Recept
Sajoer Rode Kool430m
-
Recept
Sajoer Bloemkool430m
-
Recept
Sajoer Snijbiet425m
-
Recept
Sajoer Spitskool425m
-
Recept
Rempahballetjes 1430m
-
Recept
Brongkos Daging 241u45m
-
Recept
Sajoer boontjes-tahoe445m
-
Recept
Frikandel Pan 5445m
-
Recept
Zoet en gekruid rundvlees41u30m
-
Recept
Sambal goreng Prei 4420m
-
Recept
Seroendeng 241u30m
-
Recept
Kipmarinade430m
-
Recept
Ayam Opor Panggang41u30m
-
Recept
Vijgen met salami410m
-
Recept
Sajoer Lodeh met Quorn440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.