Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Boemboe Bali daging dua (pittig gekruid rundvlees)445m
-
Recept
Kari Telor (gevulde eieren)445m
-
Recept
Sambal goreng basah (licht pittig rundvlees met garnalen)440m
-
Recept
Besengek boontjes met krieltjes1,55m
-
Recept
Lampar ajam (met kip gevulde pisangbladeren)445m
-
Recept
Rarawon (gekruide entrecote)445m
-
Recept
Dendeng boemboe basa (zachtjes gebakken licht gekruid rundvlees)52u45m
-
Recept
Gulai Kambing (fijn gekruide geit)455m
-
Recept
Ayam opor met een eigen twist435m
-
Recept
Sambal goreng telor petis (pittige gefrituurde eieren)440m
-
Recept
Osik Daging440m
-
Recept
Arem-Arem (rundergehakt pakjes)455m
-
Recept
Be Siap Mesisit (pittig gemarineerde kip)41u40m
-
Recept
Brongkos Daging (Gestoofd rundvlees met kouseband)445m
-
Recept
Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)42u
-
Recept
Cumi-Cumi Kaldu (Inktvissen gesudderd in een kruidige bouillon)450m
-
Recept
Dasar Untuk Ikan (Basis kruidenpasta voor visgerechten)415m
-
Recept
Ikan Melilit (gekruide vispakketjes van de barbecue)445m
-
Recept
Hati rebus (Gebakken lever gestoofd in bouillon)445m
-
Recept
Ikan Cuka (Gebakken red snapper in pittige kruiden)430m
-
Recept
Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus)42u40m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.