Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Doe het vlees in een kom en voeg , en royaal toe.
  2. Meng alles goed door elkaar zodat al het vlees lekker gekruid is.
  3. Smelt in een braadpan en als de heet genoeg is het vlees toevoegen.
  4. Rondom dichtschroeien en de toevoegen.
  5. Even meefruiten.
  6. Voeg de en (evt ook de wildkruiden) toe.
  7. Voeg wat water toe zodat het vlees onderstaat en laat ongeveer 2 uur lekker sudderen en pruttelen.
  8. Regelmatig even roeren en zo nodig nog wat water toevoegen.
  9. Kook ondertussen de rodekool met wat en .
  10. Voeg de laatste 10 minuten de appelblokjes en een snufje toe en laat deze even lekker meekoken.
  11. Voeg na die 2 uur de toe.
  12. Laat het meeste vocht nu ook verdampen en als het verdampt is, voeg je het donker toe.
  13. Als de rodekool bijna gaar is, voeg je ook deze inclusief kookvocht aan het vlees toe.
  14. Laat nog even hooguit 10 minuten doorpruttelen.
  15. Verwijder vóór het opdiene evt en .
  16. Echte herfstpot en heerlijk met aardappelpuree!
  17. Tip:
  18. Ook lekker als ovenschotel!
  19. Haal dan alle ingrediënten met een schuimspaan uit de pan en verdeel alles in een diepe ovenschaal.
  20. Wat vocht van het vlees-rodekoolmengsel ertussen verdelen.
  21. Dek af met een lekkere, dikke laag aardappel- of kastanjepuree en zet het geheel nog een half uurtje in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bier is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons, bier, suiker, azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
232 kcal
11%928 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stoofpotje met dubbele R
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • stoofschotels
  • Stoofpotje met dubbele R