Recepten met Ketjap sedang
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriƫn bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap sedang toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap sedang
-
Recept
Kip-pinda-groente420m
-
Recept
Gehaktballetjes in zoet-zure saus430m
-
Recept
Pilav415m
-
Recept
Surinaamse sambal520m
-
Recept
Groentesoep425m
-
Recept
Gebakken meergranenrijst420m
-
Recept
Gebakken meergranenrijst430m
-
Recept
Indische gehaktschotel425m
-
Recept
Tjollo- Tjollo (Molukse) zoet-zure salade voor bijvoorbeeld Indonesische rijsttafels410m
-
Recept
Toemis kangkoeng (gebakken groente)440m
-
Recept
Ora-are (gebonden groenten gerecht)445m
-
Recept
Rujak petis (salade van fruit en petis)445m
-
Recept
Roedjak met saus (pittige vruchten)450m
-
Recept
Rendang vlees met sperziebonen42u
-
Recept
Kapucijnerschotel41u
-
Recept
Exotische kip met kokosrijst430m
-
Recept
Merpati goreng (gebakken duiven)41u
-
Recept
Telor boemboe bali (gekookte eieren in zoete saus)420m
-
Recept
Duivelspotje53u
-
Recept
Gekookte aardappels met gehaktsaus420m
-
Recept
Smoor ginjal (mild gekruide niertjes)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap sedang. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap sedang gebruikt wordt en waar Ketjap sedang het hoofdingrediënt is.