Recepten met Ketjap sedang
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriƫn bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap sedang toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap sedang
-
Recept
Oengkep babi (varkenskrabben)41u10m
-
Recept
Semoor425m
-
Recept
Labu yang terisi (gevulde pompoen)445m
-
Recept
Orak-arik420m
-
Recept
Bali saus430m
-
Recept
Indische hachee met sambalboontjes en hete komkommer42u30m
-
Recept
Knoflook komkommersalade415m
-
Recept
Karbonade met grapefruitsaus430m
-
Recept
Hollands draadjesvlees45u20m
-
Recept
Duiveltjesvlees445m
-
Recept
Smoor van eieren410m
-
Recept
Piri piri balletjes430m
-
Recept
Zoetzure gembersaus420m
-
Recept
Sambal manis430m
-
Recept
Ketjapballetjes530m
-
Recept
Kipfilet in ketjapsaus445m
-
Recept
Gestoofde wortel met ketjap en honing415m
-
Recept
Ketjap-sesamkip met eiermei425m
-
Recept
Bijzondere pinda satesaus410m
-
Recept
Surinaamse kipschotel410m
-
Recept
Kip ketjap met cashewnoten430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap sedang. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap sedang gebruikt wordt en waar Ketjap sedang het hoofdingrediënt is.