Smoor ginjal (mild gekruide niertjes)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snijd deze in ringen.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten ui de pepers en snijd deze in ringetjes.
Vermeng het met de en leg de niertjes hierin.
Laat ze een half uur staan, laat ze uitlekken en snijd ze in dobbelsteentjes.
Fruit de aan en voeg de knoflook en pepers toe.
Voeg de rest van de kruiden toe.
Voeg dan zoveel heet toe, dat de niertjes goed onder staan. - Voeg de toe, doe een deksel op de pan en laat de niertjes gaar worden.
Voeg dan de en het toe en laat het geheel nog 5 minuten doorkoken.
U kunt vlak voor het opdienen de toevoegen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sambal goreng godok (pittig gekruide garnalen)425m
-
Recept
Sajoer goedek (mild gekruide kippensoep)42u30m
-
Recept
Bebek boemboe besengèk pedis (zeer pittig gekruide eend)41u
-
Recept
Ajam Sekali Pedis (gegrilde, stevig gekruide drumsticks)455m
-
Recept
Bebek ritja ritja (licht gekruide eend)41u
-
Recept
Opor Ayam (fijn gekruide gesmoorde kip)41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en suiker
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 72 kcal | 3% | 288 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |