Recepten met Ketjap sedang
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap sedang toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap sedang
-
Recept
Chinese tomatensoep430m
-
Recept
Chinese groentesoep met omelet420m
-
Recept
Kapucijnertafel415m
-
Recept
Boerenkool-preistamppot540m
-
Recept
Satéroerbak met sperziebonen425m
-
Recept
Kruidige kleurenrijst/vegetarische nasi430m
-
Recept
Speklapjes met gember en uien430m
-
Recept
Bami met shoarmavlees435m
-
Recept
Wittekoolschotel met spek440m
-
Recept
Bebek boemboe Bali (eend met Balinese kruiden)445m
-
Recept
Roergebakken mie met shii-take en ketjapreepjes420m
-
Recept
Geroosterde vis420m
-
Recept
Ayam ketjap (kipkarbonaadjes in pittige ketjapsaus)435m
-
Recept
Sweet meat stew41u
-
Recept
Pilav420m
-
Recept
Bruine bonen met gehakt en perzik440m
-
Recept
Boer'n hachee met rode kool42u
-
Recept
Salsadip410m
-
Recept
Ananas met kipmihoen425m
-
Recept
Paddenstoelencappuccino425m
-
Recept
Witlof met kip op z'n Indisch520m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap sedang. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap sedang gebruikt wordt en waar Ketjap sedang het hoofdingrediënt is.