Recepten met Ketjap sedang
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap sedang toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap sedang
-
Recept
Ketjapnoedels415m
-
Recept
Toemis polleng oedang (matig gekruide doperwten)430m
-
Recept
Gehaktballetjes met pinda's en wokgroenten430m
-
Recept
Indische gehaktballetjes met zoete saus415m
-
Recept
Kruidige kipreepjes met ananas en groenten410m
-
Recept
Met pittig gehakt gevulde tomaten435m
-
Recept
Hete Kip430m
-
Recept
Roergebakken appel met gehakt en kool410m
-
Recept
Chinese tomatensoep440m
-
Recept
Tahoe met tauge430m
-
Recept
Varkensvlees met perzik en ceshewnoten41u
-
Recept
Oriëntaals varkensvlees voor de slowcooker48u
-
Recept
Eieren in pindasaus met mie430m
-
Recept
Friikadel Pan41u
-
Recept
Miesoep420m
-
Recept
Oosterse gewokte boerenkool41u
-
Recept
Ratjetoe430m
-
Recept
Hete kip415m
-
Recept
Smoor Bali415m
-
Recept
Gewokte kipreepjes met ananas en groenten430m
-
Recept
Indische pindasoep420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap sedang. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap sedang gebruikt wordt en waar Ketjap sedang het hoofdingrediënt is.