Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Kersenkruimelkoek

Ingrediënten

+ -
print

Voor 30 stukken:

Voor de maanzaadvulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Maak de maanzaadvulling als volgt.
  2. Week het in de hete en laat het 15 minuten wellen.
  3. Roer er vervolgens de zachte en de druivensuiker door.
  4. Vet een bakblik (ca. 32 x 39 cm, minimaal 3,5 cm diep) in en bestrooi hem met de .
  5. Laat de uitlekken.
  6. Hak de grof.
  7. Meng de , het , de en een snufje in een beslagkom.
  8. Voeg de in stukjes, de en 2 toe.
  9. Kneed het deeg eerst met de deeghaken van de handmixer en verkruimel het daarna met de handen.
  10. Verdeel 2/3 van de kruimels over de bodem van het bakblik en druk de kruimels aan.
  11. Leg de erop.
  12. Roer de maanzaadvulling, 6 en de door de crème fraiche.
  13. Verdeel het over de en strijk het glad.
  14. Strooi de overige kruimels eroverheen.
  15. Bak de koek ca. 40 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
  16. Zet de oven daarna op 200 graden C.
  17. en bak de koek in ca. 20 minuten af.
  18. Laat hem in het bakblik afkoelen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
556 kcal
27%8340 kcal
Vetten
35 g.
51%525 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
52 g.
20%780 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
26 g.
29%390 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kersenkruimelkoek
Inhoud
  1. Kersenkruimelkoek
    1. Ingrediënten
      1. Voor 30 stukken:
      2. Voor de maanzaadvulling:
      3. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
      1. Voedselallergie informatie
    3. Reacties op dit recept
    4. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek