Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Schwarzwalder kirsch (kersen) taart4,42u
-
Recept
Gemarineerde kersencakejes445m
-
Recept
Kersenbavarois41u20m
-
Recept
Vruchten in Engelse room435m
-
Recept
Kersengelei450m
-
Recept
Kersensmoothie410m
-
Recept
Kersentaart425m
-
Recept
Kersenbrood met room425m
-
Recept
monchou taart44u
-
Recept
Kirsch-Gala415m
-
Recept
Marsepeinenhartjes425m
-
Recept
Appelschuim met rozijnen430m
-
Recept
Monchoutaart420m
-
Recept
Chocolade kersencake430m
-
Recept
Kersensaus420m
-
Recept
Kersentaart4,255m
-
Recept
Schwarzwalder kirschtorte52u
-
Recept
Kersensoep41u35m
-
Recept
Kersenvlaai450m
-
Recept
Fruitbrood43u
-
Recept
Chocolade kersen trifle430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.