Recepten met Balsamicoazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met balsamicoazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Balsamicoazijn
-
Recept
Koolsalade415m
-
Recept
Gevulde paprika's met courgette, kikkererwten en sperziebonen435m
-
Recept
Cashewnoten en mango salade41u
-
Recept
Cantaloupemeloen met krokante parmaham420m
-
Recept
Salade met banaan en geitenkaas met wilde knoflook410m
-
Recept
Salade met mandarijn en Stilton Port415m
-
Recept
Rode bieten stampot430m
-
Recept
Gerookte kip salade met honing mosterd dressing430m
-
Recept
Salade van andijvie, druiven en biefstuk425m
-
Recept
Paprikasoep met coquilles41u20m
-
Recept
Mediterrane kipsalade430m
-
Recept
Toscaanse kipfilet uit de oven41u
-
Recept
Zomerse salade met aardbeien en appel420m
-
Recept
Dadels gevuld met roomkaas en sinaasappelsiroop430m
-
Recept
Tonijnsalade met tomatendressing420m
-
Recept
Gevulde pruimen met mascarponecrème410m
-
Recept
Wortel-pompoenpitdip415m
-
Recept
Bietenappeltorentje met zalmfilet425m
-
Recept
Gesmoorde witlof425m
-
Recept
Salade met biefreepjes425m
-
Recept
Salade met gebakken makreel425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Balsamicoazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Balsamicoazijn gebruikt wordt en waar Balsamicoazijn het hoofdingrediënt is.