Allergie informatie: Linzensoep met tomaten en geraspte kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 worteltjes
- 2 stengels bleekselderij
- 200 gram linzen
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 rode peper
- 400 gram tomatenblokjes uit blik
- 3 gedroogde tomaten op olie
- zout
- 3 eetlepels peterselie
- 50 gram geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Linzensoep met tomaten en geraspte kaas
- Allergieen informatie