Allergie informatie: Foie gras als voorgerecht
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 tot 8 scampi's per persoon
- 2 tomaten
- rucolasla
- 4 sneetjes foie gras
- uienconfituur
- kerriepoeder
- olijfolie
- verse basilicum
- knoflook
- balsamicoazijn
- frambozenazijn
- vloeibare honing
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Erwtensoep uit Slowcoooker
Met erwtensoeppakket, zuurkoolspek en schouderkarbonades uit Nederland
8 porties - 8 uur
Maaltijdsoepen - spikey1 - Harissa
Met spaanse peper, knoflook en olijfolie uit Tunesie
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - hfbrons - Reuzegarnaalstaarten in pittige knoflooksaus
Met reuzegarnalen, knoflook en chilipepers uit Belgie
2 taarten - 35 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Foie gras als voorgerecht
- Allergieen informatie