Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Foie gras als voorgerecht recept
Foie gras als voorgerecht recept

Foie gras als voorgerecht


Ingrediënten


Bereidingswijze


De scampi's pellen en marineren met kerriepoeder en olijfolie.
Het vlees van tomaten in brunoise snijden, mengen met verse, gesneden basilicum, knoflook en olijfolie.
Leg rucola sla in het midden van het bord, lepel er wat van die tomaten over, daarop leg je een stukje foie-gras en wat uienconfituur bovenop.
Bak de scampi's en giet er meteen een goede scheut vloeibare honing over.
Goed roeren tot het gecarameliseerd is. Nu 2 lepels balsamicoazijn en 1 lepel frambozenazijn toevoegen en laten verdampen.
Leg de scampi's rond de sla.

Smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit foie gras als voorgerecht recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven