Allergie informatie: Tompoezen
Terug naar het receptIngrediënten
- Korstdeeg volgens het recept van de keukenbakker
- voor de gele room:
- 500 gram melk
- 75 gram suiker
- 10 gram vanillesuiker
- 40 gram zetmeel
- voor de slagroom:
- 100 gram slagroom
- 15 gram suiker
- Voor de fondant:
- 150 gram poedersuiker
- honing
- 2 theelepels cacaopoeder
Meer Recepten
- Suikervrije tompoezen
Met bladerdeeg, banketbakkersroom en spekjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Taart en gebak - gumpie - Tompoezen
Met bladerdeeg, pure chocolade, whisky uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Nagerechten - lucyvader - Tompoezen
Met bladerdeeg, room en melk uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Taart en gebak - jaccor
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Tompoezen
- Allergieen informatie