Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Suikervrije tompoezen recept
Suikervrije tompoezen recept

Suikervrije tompoezen


Ingrediënten


Bereidingswijze


In het bladerdeeg gaatjes met een vork prikken en de palkjes doormidden snijden zodat je er 8 hebt. Bladerdeeg op 175 graden C. in 30 minuten bakken. Op 4 plakjes 2 spekjes leggen en opnieuw in de oven doen zodat de spekjes opzwellen. Na 5 minuten eruit halen en spekjes erover uitsmeren. Op de andere 4 plakjes banketbakkersroom smeren in een dikke laag en het andere plakje met spekjes erop er bovenop leggen.

Serveersuggesties

Als je de banketbakkersroom maakt, kun je, als het lobbig is, in 2 eetlepels heet water opgelost gelatine erdoor doen (ongeveer 4 blaadjes).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit suikervrije tompoezen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven