Allergie informatie: Franse appeltaart
Terug naar het receptIngrediënten
- deeg:
- 200 gram bloem
- 80 gram suiker
- snufje zout
- 1 ei
- 125 gram boter of margarine
- vulling:
- 500 gram zure appels
- 75 gram suiker
- 2 eetlepels brandewijn, of congnac
- 3 eetlepels abrikozenjam
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Gebakken Franse aardappeltjes
Met aardappelen, herbes des provence en ui uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Aardappelgerechten - beamantel - Franse zuurkoolschotel met lamsbout
Met lamsbout, zuurkool en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Vlees - toineke
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Franse appeltaart
- Allergieen informatie